Kezdeti Kétségek és Nehézségek

Attila története kiváló példa arra, hogyan lehet rövid idő alatt, megfelelő támogatással kiemelkedő eredményt elérni a matek érettségin. Attila a 2024-es MatekMaster érettségi felkészítő program keretében készült fel az érettségire, és bár kezdetben sok kihívással nézett szembe, közös munkánk eredményeként 91%-os eredményt ért el. Ismerd meg Attila inspiráló útját a sikeres érettségihez!

 

 

 

 

Csatlakozás a 2024-es MatekMaster Programhoz

Attila úgy döntött, hogy csatlakozik a 2024-es MatekMaster érettségi felkészítő programhoz, amely januártól áprilisig tartott. Az órák során alaposan átvettük a tananyagot és érettségi példákat oldottunk meg. Ha valamit nem értett az órán, otthon videón is megnézhette az aktuális tananyagot, így nem maradt le semmiről.

 

 

 

 

Intenzív Támogatás és Gyakorlás

A MatekMaster program intenzív támogatást nyújtott Attilának. Az órák során rengeteget gyakoroltunk, és minden kérdésére választ kapott. A videós anyagok segítségével otthon is tovább tudta mélyíteni a tudását, ami lehetővé tette számára a folyamatos fejlődést. „Rengeteg gyakorlás, magyarázat érthetően az alapoktól” – mondta Attila, aki folyamatosan fejlődött és egyre jobban teljesített.