Ez a kurzus alapvető fontosságú annak érdekében, hogy a későbbi témákat megértsd az érettségin. A másodfokú egyenletek például abszolút erre épülnek a későbbiekben.

Ez a tanfolyam ingyenes! Ha még nem regisztráltál, regisztrálj és máris kezdheted!

Felfedezzük a hatványozás trükkjeit, megismerjük a nevezetes azonosságokat, és alkalmazzuk ezeket a tudásokat arra, hogy hatékonyan egyszerűsítsünk törteket majd az érettségi vizsgán.

Ez egy nagyon alapozó lecke, és az a tapasztalatom, nagyon hiányos ebben sok tanuló tudása. Így azt javaslom ezt a tanfolyamot a legnagyobb körültekintéssel végezd el!

Kezdd el MOST!

Hozzáférési idő a tanfolyamhoz: Ha felvetted a tanfolyamot, örökké 🙂

EGYSZERŰSÍTÉS ÉRETTSÉGI TANFOLYAM TARTALMA

HATVÁNYOZÁS

SZORZATTÁ ALAKÍTÁS

Megtanuljuk, melyek a legfontosabb nevezetes szorzatok. A törtek egyszerűsítésénél, ha nincs benne nevezetes azonosság, akkor lehet hogy éppen a kiemeléssel való szorzattá alakítást kell alkalmazni, olykor pedig ismerni kell a másodfokú egyenlet gyöktényezős alakját is hozzá. Itt ezeket fogjuk megtanulni.

Leckék

4. lecke: Nevezetes azonosságok 1. 5. lecke: Nevezetes azonosságok 2. 6. lecke: Kiemeléssel szorzattá alakítás 7. lecke: Gyöktényezős alakkal szorzattá alakítás módszere 8. lecke: Törtek egyszerűsítése

ZÁRÓLECKE – EGYSZERŰSÍTÉSEK ÉS ÁTALAKÍTÁSOK

Elmúlt évek érettségi példáiból és egyéb feladatokból kapsz egy csokornyit! Természetesen videós megoldásokkal együtt! Legalább 24 példa vár rá, amely folyamatosan bővül évről-évre! „A matekot nem elég megérteni, hanem jól be is kell gyakorolni a tanultakat!”  Most minden lehetőséged adott ehhez! 🙂

Leckék

9. lecke: Egyszerűsítés zárólecke érettségi feladatok Zárólecke beküldése

KÉRDÉSED VAN?

Vedd fel velem a kapcsolatot a képre kattintva!

Referenciákat keresd a blogomban itt!

„Korábban keményen megdolgoztam azért, hogy megértsem, most megígérem, hogy könnyedén megtanítalak, hogy te is biztosan értsd!”

Szántó edit